Om Interiör

De senaste åren har det skett en rad förändringar inom inredningsbranchen. Det moderna hemmet erbjuder fler valmöjligheter än någonsin, med en ökad efterfrågan på modern inredning som ger bostäder karaktär.

Hem som ett modernt fristående tema

Idag är trenden att vi ska ha öppet och modernt inredning som visar vår personlighet och stil. Koppla av i ett hem som är fyllt med spännande detaljer och stil och känn dig inspirerad för att förbereda dig för dina mest elegant inredda rum. Med moderna möbler, välvalt textil, knappdesigner, sparar vi inte bara utrymme, utan också tid.

En modern inredning som du kommer älska!

Älskar du moderna stilar när det gäller inredning? Om så är fallet så är det dags att se till att din interiör får den moderna uppdateringen den förtjänar! Handla runt för att hitta modern och trendig inredning – det finns så många olika stilar att välja mellan!

brown and white striped textile

Material som du bör ha i åtanke

För att införa modern inredning bör du ha i åtanke att material som används för möbler och detaljer är viktigt. Fokusera dig på metaller och lätta träslag som kan få in moderna former och linjer. Färger är också viktiga, ett återkommande modern färgmönster är olika nyanser av grått, naturligt trä och pastellfärgskalor.